Investors login

In december 2016 heeft Egeria Clondalkin Flexible Packaging Group (“Clondalkin”) overgenomen van Warburg Pincus.

Clondalkin is een wereldwijde producent van flexibele verpakkingsmaterialen. De kernactiviteiten omvatten extruderen, lamineren / lakken, metalliseren, printen en het verwerken van verpakkingsmaterialen als papier, karton, kunststoffen, folieën en laminaten.

Het bedrijf heeft een niche positie in een breed scala van eindmarkten, de grootste eindmarkten zijn de voedingsmiddelen-, zuivel- en tabaksindustrie. Voorbeelden van producten in deze segmenten zijn kunststof films voor voedsel, zuiveldeksels, shrink sleeves en innerliners voor tabak. Clondalkin heeft een gediversifieerde, duurzame en trouwe klantenkring. De meerderheid van Clondalkins topklanten werkt al 20 jaar samen met de onderneming.

Het hoofdkantoor van Clondalkin is gevestigd in Nederland en de onderneming heeft 10 productielocaties in Nederland, Duitsland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk, deze locaties leveren aan meer dan 45 landen wereldwijd. De groep realiseert een totale netto-omzet van ongeveer € 400 miljoen per jaar en er zijn ca. 1300 FTE werkzaam.

www.clondalkingroup.com Portfolio overzicht