Investors login

In april 2014 heeft Egeria, samen met het management, JET Group Holding B.V. (JET) overgenomen.

JET is een leverancier en producent van “Rooflight & Ventilation” systemen en “Fire Safety Solutions” voor de industriële, commerciële / publieke en de residentiele eind-markten. JET ontwikkelt, installeert en onderhoudt modulaire oplossingen ontworpen voor platte daken. JET levert daglichtsystemen, natuurlijke lucht ventilatie en rook- en gas afvoersystemen. Het product portfolio van JET bestaat uit domes, continue daglichtsystemen, glas producten en systemen en polystyreen producten. Daarnaast verleent JET ook service & onderhoudswerkzaamheden op haar producten.

JET is marktleider in Duitsland en bekleedt op dit moment de derde positie in Nederland, en is verder actief in Denemarken, Polen, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

JET heeft zijn hoofdkantoor in Hüllhorst en heeft productie faciliteiten in Nederland en Duitsland. De statutaire holding is gevestigd in ’s Hertogenbosch. De onderneming heeft circa 580 werknemers in dienst die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor een omzet van rond de € 140 miljoen.

www.jet-group.com Portfolio overzicht