Investors login

Real estate

Real Estate

Egeria investeert middels Egeria Real Estate Investments (EREI) in commercieel en residentieel onroerend goed op toplocaties in Nederland, Duitsland (voornamelijk Berlijn) en de Verenigde Staten (Boston). Daarnaast ontwikkelt Egeria middels Egeria Real Estate Development (ERED) onroerend goed in Nederland.

In totaal is momenteel voor ca. € 250 miljoen geïnvesteerd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Egeria Real Estate?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Investments

Door te investeren in onroerend goed streeft Egeria ernaar een solide beleggingsportefeuille op te bouwen. Investeringen bevinden zich voornamelijk in de Randstad in Nederland, in Berlijn en in Boston. Dit vanwege de sterke lokale economieën in deze gebieden. Egeria Real Estate Investments richt zich op A1 retaillocaties en residentieel wonen.

De steden Berlijn en Boston zijn gekozen vanwege onder meer hun sterke lokale economieën. In zowel Berlijn als Nederland wordt de onroerend goed portefeuille met een eigen team gemanaged. In Boston wordt samengewerkt met gerenommeerde partijen

Development

Sinds 2015 is Egeria Real Estate Development (ERED) actief in het (her)ontwikkelen van onroerend goed projecten in de Randstad. ERED verwerft voor eigen rekening en risico posities om deze te ontwikkelen en te verkopen aan (institutionele) beleggers of consumenten. ERED richt zich voornamelijk op transformatieprojecten in binnenstedelijke gebieden, waarbij onder andere verouderde leegstaande kantoorgebouwen worden getransformeerd tot woningen. Op deze manier dragen wij bij aan het realiseren van een nieuwe duurzame bestemming voor niet renderende gebouwen.

Investeringscriteria

Egeria Real Estate Development heeft verschillende criteria die zij hanteert bij de selectie van toekomstige investeringen.

De belangrijkste investeringscriteria zijn:

Binnenstedelijke locaties in de grote steden in Nederland met een bovengemiddelde economische en demografische outlook
Verouderd en/of (deels) leegstaand vastgoed met een gewogen gemiddelde resterende huurtermijn (WALL) van maximaal 4 jaar
Projecten hebben een opportunistisch karakter en er is (her)ontwikkelingspotentieel aanwezig.
Volume van minimaal 8.000 m2 en/of er zijn meer dan 100 woningen te realiseren.
Investeringen met volledig eigen vermogen of met beperkte externe financiering

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Egeria Real Estate?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Real Estate Investments

Real Estate Director
Real Estate Manager
Boekhoudster
Boekhoudster
Boekhoudster

Real Estate Development

Principal
Principal
Real Estate Support Officer
Executive Assistant